dilluns, 23 d’abril del 2012

Un planeta molt dolç.


Hi havia una vegada un nen que estava molt interessat en l’univers. Quan va arribar el dia del seu aniversari i li  van regalar un telescopi.  El dia següent va agafar el telescopi, el va muntar  i el va pujar a la seva  terrassa.

Durant dos hores es va quedar mirant el cel , però no va veure cap cosa interessant . Al dia següent, va estar tot el dia esperant que arribes la nit . Ja era de nit i va agafar el telescopi i se´n va aixecar del llit . Al cap de cinc minuts va veure una llum molt brillant, es va recordar de les històries que l´explicava de l´espai el seu avi. El seu avi era molt llest ,l´agradaven molt les histories sobre l´univers.

Una setmana després d´aquell dia tant interessat per aquell nen, la nit de dilluns , va decidir anar a visitar aquella llum tan brillant . Li va comentar al seu amic si volia anar amb ell . El amic l´hi va dir que si  i tots dos  van construir un coet . Al dia següent al matí es van anar: 9 8 76 5 4 3 2 1 ens enlairem!!!

Quan van arribar el nen va dir , mira això es el que jo dic  anem . En aterrar i obrir els ulls van veure que tot estava ple d´arbres , plens de llaminadures , cases fetes de llaminadures , flors...

Quan van tornar,  el nen va agafar la seva bicicleta i va anar a casa de el seu avi. L’hi  va preguntar a l’avi:  avi , quan jo era petit m´explicaves histories de l´espai , he vist una llum molt brillant, què pot ser?                                         

L’ avi el va explicar una anècdota. Quan va arribar el Nadal,  el seu regal també va ser un telescopi ... A l’ avi se li va ocórrer  una idea:  Li posarem un nom!!! Van pensar i l´hi van posar “Llaminadolç”.

Quan van passar uns dies l’ avi va trocar al seu net , per si volia anar a visitar una altre vegada Llaminadolç . El nen va dir que si però va trocar al seu amic. El seu amic també volia anar però en la nau solament havia dos seients. Llavors van construir una altra , es van ficar tots tres i van fer el compte enrere: 9 8 7 6 5 4 3 2 1 0!!! Ens enlairem!!!

Conte contat,  aquest conte s´ha acabat!!!





Patricia Feria Baco.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada