dilluns, 23 d’abril del 2012

EL MILLOR PLANETA


Hi havia una vegada un científic que es passava totes les nits mirant per un telescopi que li havien regalat quan era jove. El seu somni era viatjar a Mart per descobrir més coses sobre aquell misteriós planeta.

Feia temps, va transformar una caixa de cartró en una nau espacial. Una nit quan es va aixecar per anar a beure aigua, va fer una paradeta per mirar pel telescopi. De sobte, va veure al cel un punt vermell. Pensava que era un avió, però com no es movia, va mirar pel telescopi per saber que podia ser aquell misteriós punt de color vermell:
 -És Mart! Va exclamar el científic.

Aquella nit li va costar dormir després de veure Mart. Quan es va quedar adormir pensava com seria la seva vida a Mart. I no va trigar molt perquè  als cinc minuts ja s'hi imaginava a ell casant-se amb una extraterrestre i vivint molt content a Mart. Pel matí li va explicar als seus companys de feina el que va passar la nit anterior.

Tots els seus companys es reien d'ell, des d’aquell moment va pensar en alguna cosa per poder fer el seu somni realitat. De sobte, se li va acudir una idea que era demanar permís a la NASA per fer un viatge espacial a Mart. Al dia següent va demanar el permís per al viatge i li van dir que si.
Quan estaven en el compte enrere tenia una mica de por perquè, i si no tornava a la Terra? Però volia fer el seu somni, així que és va arriscar.

Una vegada va arribar a Mart va descobrir que solament era un gran desert. S'en va agafar una mostra per demostrar que hi havia estat allí. Després va pensar que no mereixia la pena i volia tornar a la Terra.

Quan va tornar a la Terra va dir, en veu alta amb un micròfon:
A tots els que volen anar a Mart, heu de saber que potser us agradarà molt  aquest o un altre a planeta, però no n'hi ha una planeta como el que hi vivim.

Després de la xerrada del científic tots s’ en van anar a casa contents per saber com era Mart en realitat.

Àlex Santiago Gabaldón

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada