dilluns, 23 d’abril del 2012

Una aventura dolça


Hi havia una vegada uns germans que es deien Sofia i David, els dos tenien 8 anys i estaven a la tenda de xocolata , volien comprar xocolata blanca. Hi havia moltes coses però havien vist una gallina de xocolata blanca que els hi agradava i l’havien comprat . Desprès de sortir de la tenda, volien fer-la més gran però sense voler havien fet l’encantament malament , i s’havien ficat dintre de la gallina de xocolata... ¡Pataplín, Pataplàn, aquella gallina era un planeta!
Dintre de la gallina de xocolata no s’apreciava que el planeta tenia forma de gallina. De sobte havia vingut un extraterrestre i els germans tenien molta por. Llavors, havien tractat de fer un encanteri i l’extraterrestre va dir: “en el planeta Gallina no funciona la màgia”. I, encara que l’extraterrestre no parlava el mateix idioma, el David tenia un collar màgic i el va poder entendre. Aleshores la Sofia havia dit: “resulta que la màgia no funciona amb la vareta ni  amb el dit”.
 L’extraterrestre va preguntar: “Qui sou i d’ on veniu?” El David va contestar que eren humans i venien de la Terra. L’extraterrestre no sabia que era la Terra i la Sofia l’hi va explicar. Després el David, curiós, va preguntar el nom d’aquell planeta: “Planeta Gallina” va respondre l’alien i es va oferir a ensenyar el planeta als visitants . Tot era fantàstic i molt bonic, el David i la Sofia van quedar meravellats. Quan van acabar la visita turística la Sofia va dir: “Tu on vius?” L’extraterrestre va dir: “En un poble. Veniu us ensenyaré on està.”
Tots tres van caminar durant mitja hora fins que per fi van arribar. Després d’estar una estona a la particular casa de l’alien, el David, preocupat, li va preguntar: “hi ha alguna forma de tornar al planeta Terra?” L’extraterrestre els hi va dir que si. “Però és molt perillós, ho fareu?” I els dos germans van dir que sí.
Aleshores, l’extraterrestre els va explicar bé el camí que havien de seguir. Primer s’havia d’aconseguir una estrella , un llibre i una ploma d’ocell . Per agafar l’estrella havien de muntar -se en un coet i travessar els dofins malignes.
L’extraterrestre els va mostrar on podien agafar un coet, per sort el  que van trobar tenia raigs d’un foc especial. “A matar als dofins malignes!” van exclamar tots dos germans.
Desprès d’una hora, van aconseguir una estrella. Ara tocava buscar el llibre. L’extraterrestre els va mostrar on hi havia una biblioteca i van anar cap allà. Podia ser qualsevol llibre, per això van agafar un normal. Ja només faltava la ploma d’ocell.
“Jo se on venen ocells” va dir l’extraterrestre.
“En marxaaaaaa!” van dir els germans, emocionats. Quan van arribar a la tenda el dependent els va preguntar que volien, i l’extraterrestre va demanar una ploma d’ocell daurada. El dependent els va donar la ploma a canvi de 50 pedres Bathory, que eren unes pedres del color de la sang que servien per pagar en el planeta Gallina. L’extraterrestre, la Sofia i en David es van acomiadar del venedor.
Per últim, els va explicar l’alien, havien de transformar el llibre en una catifa, l’estrella l’havien de partir -la  per la meitat i posar una foto d’ells amb el seu nom i la ploma d’ocell daurada.
Ara només faltava l’acomiadament. L’extraterrestre es va sentir un mica trist, igual que la Sofia i el David, però tots tres es van dir adéu amb un somriure al rostre.
Xenia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada