dilluns, 23 d’abril del 2012

Un passat amb extraterrestres

 
Havia una vegada una noia anomenada Cristina. Ella no tenia molts amics, però, tenia un avantatge sobre els altres: podia veure el futur.
A la Cristina quan era petita,  els seus pares li havien  regalat un telescopi  i  es passava hores i hores tancada en la seva habitació observant  els planetes. Per aquest motiu, no tenia molts amics, ja que  es passava fins i tot  l' estona del pati mirant el cel.
La Cristina amb només 9 anys d' edat, mirant el cel, va veure un extraterrestre que  era bo. Tenia la mateixa edat que ella, es deia Marc i és van fer molts amics, encara que no  podien conèixer-se personalment.
8 anys més tard, quan ella en tenia 17 anys, en Marc la va avisar que el cap dels extraterrestres volia envair la Terra.
La  Cristina va dir :
-Però, perquè motiu el vostre cap vol envair la Terra?
- Encara no ho sé, ho vaig escoltar ahir.- va dir en Marc.
La Cristina va dir:
Moltes gràcies Marc. L' hi diré als meus pares i als meus amics.
Quan ho va explicar als seus pares i als seus amics no la van creure.
Poc temps després, va rebre una carta de' n Marc on deia:
Hola Cristina!
Ja m' he assabentat  perquè el nostre cap vol envair la Terra. Resulta que tots els dies està observant el vostre planeta,  i llavors s’ha adonat que el nostre planeta no té algunes coses que vosaltres sí hi teniu, com per exemple: l' amor que teniu a la gent gran i als  més petits , la companyia de la família, la vostra generositat... En canvi nosaltres ens estem barallant tota l' estona, no compartim res, ens discutim per  veure qui es quedarà una pilota...etc.
PD: T' enviaré un senyal, que serà un estel brillant amb forma d' extraterrestre, significarà que aviat començarà la invasió del planeta Terra.
La Cristina es va quedar preocupada perquè no sabia com explicar als habitants el que estava  a punt de passar. Llavors,  l' hi va ensenyar la carta als seus pares, i molt preocupats van avisar al govern, perquè ho digués  a tots els habitants.  Llavors la Terra va començar a preparar-se.
Malauradament, ell 5 d' abril de l' any 2000, en Marc va enviar la senyal a la Cristina i la gent es va preparar. La guerra va començar.
Tota la gent i els extraterrestres van lluitar per intentar guanyar la guerra. Quan la guerra va acabar havien mort massa  persones i extraterrestres. La  guerra la van guanyar els humans.
La Cristina i en Marc van sobreviure i van superar el patiment  de cada planeta.
Avui en dia continuen sent molt bons amics, malgrat haver passat per una guerra.

 Maria Ureña Soler

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada