dilluns, 23 d’abril del 2012

EL VIATJE DE LA NORA


Una tarda quan la Nora era a l’habitació llegint un llibre de fades , va sentir un soroll que venia  de  l’armari. Com la Nora era molt tafanera , va obrir la porta de l’armari i va veure una nau espacial gegant: era de color blanc i negre i el con de dalt era lila i verd. La Nora es va quedar bocabadada, va sentir una veu que deia: entra, entra!!!!! 
La Nora com era una mica entremaliada va entrar . De cop la nau va arrencar i la Nora espantada va dir:
-Socors que algú m’ajudi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Però ningú l’escoltava.
Va aterrar a un planeta nou . El  que més li va agradar van ser els arbres que semblaven satèl·lits i l’herba que era de color blau i lila . Darrera d’ella va sentir unes passes, es va girar i va veure a una marciana :Tenia un ull de color lila ,també tenia cinc braços , el cos de color verd llimona , i unes antenes en forma d’espiral i més o menys mesurava 1,11m.
-La Nora li va dir:
-Com et dius?
-Em dic Lula, què fas aquí ?
-Vaig pujar dins d’una nau que hi havia dins de l’armari.
Mentre totes dues xerraven va aparèixer una ombra maligna que va agafar a Lula i se la va endur. La Nora ràpidament va seguir a  aquella ombra  i quan va veure que hi era una mica despistada, va agafar a la Lula i se la va endur. Però l’ ombra es va adonar i les va perseguir per tot el planeta .
Ràpidament van pujar a la nau i van tornar cap a casa. Però la Nora es va adonar que la Lula hi era amb ella i va pensar : com m’ho faré perquè la meva mare no s’adoni de que tinc una marciana?.
Van sortir de l’armari i la Nora va amagar a la Lula sota el llit mentre la seva mare picava a la porta de l’habitació.
La mare va  entrar i li va dir :
-A sopar!
En acabar de sopar la mare li va dir:
-A dormir
Quan tothom estava dormint, va baixar a la cuina i va agafar menjar per la Lula .Després de menjar van agafar la nau i totes dues es van enlairar,van aterrar i va deixar a la Lula al seu planeta.
La Nora li va dir que  havia estat la millor aventura que             havia tingut mai, li va fer una abraçada i  va pujar a la nau. Per fi va arribar a casa, es va estirar al llit i es va quedar torrada .
Al dia següent es va despertar i va pensar: Com ha pogut arribar una nau dins del meu armari?
Aquest seria  el seu misteri!!!

Paula Piñero Garrido

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada