dilluns, 23 d’abril del 2012

L’ UNIVERS


Hi havia una vegada un científic que es deia Albert , hi va descobrir un planeta nou. Aquest planeta era gran, hi havia arbres de color vermell i cotxes voladors. Llavors com volia saber més coses sobre el planeta, va decidir  anar-hi a explorar-ho  i, quan va arribar, és va trobar extraterrestres de color verd  i amb un sol ull enmig de la cara. És clar, l’Albert tampoc no entenia el   idioma que parlaven els extraterrestres.

Els extraterrestres van ficar  a la presó a l’Albert per no ser un d’ells, sort que l’Albert portava un mòbil  i va poder trucar als seus amics que també eren científics,. Es deien Toni  i Júlia. El Toni i la Júlia van anar a rescatar  a l’Albert i, al final, el van poder alliberar.   

L’Albert, en Toni i la Júlia encara volien saber més coses sobre aquell misteriós planeta i van decidir quedar-se uns dies més. Es van disfressar com els extraterrestres per veure el que feien.  Llavors es van adonar que els extraterrestres no menjaven qualsevol menjar sinó que preferien el bròquil perquè era del mateix color que ells i les cireres perquè eren del mateix color dels arbres.  

També van veure que els extraterrestres dominaven molt bé la informàtica, en un minut eren capaços d’arreglar un ordinador. Quan  ja van tenir molta informació, els tres amics van fer un llibre explicant la seva aventura en aquell planeta misteriós, on havien vist extraterrestres . Aquell llibre és va publicar hi va tenir molt èxit.

Des de llavors, els tres amics quan miren el cel, recorden la seva aventura pel planeta
dels extraterrestres verds.   

 Sandra Mallafré de Juan

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada