dilluns, 23 d’abril del 2012

Una història d'amor al planeta Terra


Hi havia una vegada un cavaller que vivia a   la Terra i volia trobar el seu amor, la princesa,  i estava disposat a tot per trobar-la. Fins i tot viatjaria a un altra planeta si fos necessari.
Li preguntava a tota la gent que trobava pel carrer encara que no els coneixia. Preguntant, preguntant, va arribar la nit i va continuar buscant-la. Quan es va fer de dia es va adormir. De seguida que es va despertar va pensar que devia continuar buscant la princesa.
Com veia que ell sol no podia trobar-la, va demanar ajuda a un amic que vivia en les muntanyes. Quan hi era a casa del seu amic, aquest se’n va adonar que a la muntanya del darrere estava  el castell de la seva princesa. Aquest amic no li va dir res i va continuar buscant-la per tot arreu.
El seu amic el va acompanyar. Era de nit i es van trobar al mig del bosc i van decidir construir una cabana per dormir i continuar buscant-la al dia següent. Aquella nit el cavaller va tenir un somni i era que la trobava en el castell de la muntanya. El cavaller va dir: oh!!! Aquest és el castell de la meva princesa.
Quan van entrar van trobar a la princesa . la princesa es va enamorar del cavaller i el següent dia es van casar posant-se els anells.

Wilbel

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada